Bij deze workshop staat vooral het zelf doen centraal. Lekker bezig zijn met barbecueën in de praktijk, daar steek je meest van op.
We maken diverse gerechten met vlees, vis en groenten in een leuk wisselend menu. Iedereen zal betrokken zijn bij alle gerechten.
De marinades en bijhorende sauzen worden ter plaatse bereid. De workshop duurt ongeveer 3 uur. Na de workshop schuiven we onze voeten onder tafel en genieten we van de lekkere maaltijd. De dranken zijn inclusief.
Voorbeeld menu:
*Gegrilde oester
*Zalmspies met teriyaki
*Gegrilde gamba met pittige marinade
*Gevulde kip met kaas en paprika pesto
*Côte à l'os met bearnaisesaus, gegrilde groenten, aardappel
*Sabayon met gegrilde vruchten
De menu's kunnen uiteraard aangepast worden naar uw wensen of thema...
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Duurtijd: 3 uur
Prijs: € 89 per persoon
Er wordt steeds een forfaitprijs (voor 10 personen) aangerekend, zelfs indien het aantal deelnemers kleiner is dan 10.